середу, 27 березня 2013 р.

Використання комп'ютерних мереж у повсякденному житті

Кожен день люди використовують комп'ютери для різних цілей. Комп'ютери стають все більш доступними, крім того, вони продовжують ставати більш потужними в процесі обробки інформації і більш простими у використанні.
Internet — глобальна комп'ютерна мережа, що охоплює увесь світ. Сьогодні Internet має близько 15 мільйонів абонентів у більш ніж 150 країнах світу. Щомісяця розмір мережі збільшується на 7-10%. Internet утворить як би ядро, що забезпечує зв'язок різних інформаційних мереж, що належать різним установам в усім світі, одна з іншої.
Internet, що служила колись винятково дослідницьким і навчальним групам, чиї інтереси простиралися аж до доступу до суперкомп'ютерів, стає усе більш популярної в діловому світі.
Електронна пошта — найпоширеніша послуга мережі Internet. В даний час своя адреса по електронній пошті мають приблизно 20 мільйонів чоловік. Посилка листа по електронній пошті обходиться значно дешевше посилки звичайного листа.
Що можна робити в Internet – складне питання. Internet – не просто мережа, а мережа мереж, кожна з яких може мати свою власну політику і власні правила.
Отже підіб'ємо підсумки, що можна в Internet:
- брати саму різну інформацію;
- спілкуватися, без границь відстані;
- робити покупки;
- приймати участі в конкурсах;
- грати в ігри з ким завгодно у світі;
- різні конференції;
- працювати і заробляти гроші;
- шукати друзів і супутників у житті;
- багато неперерахованих можливостей, список яких постійно росте.
Зараз мало хто може уявити собі життя без Internet, у повсякденному житті простих людей це спілкування, робота, домогосподарки міняються свіжими плітками і рецептами, у Internet можна знайти практично всі, а якщо чогось не знайшов те значить погано шукав.

Немає коментарів:

Дописати коментар